(Du driver mig) Galna kap 02

0
196

Kolla in kapitel 1 under Gruppsex. Det här kapitlet har inte så mycket jävla. Hoppa vidare till kapitel 3 för mer sex.

Puss, Renee

Kapitel 2- Opps!… Jag gjorde det igen

Neil och jag flyttade ut till LA tillsammans efter examen. Vi hade båda pratat om att vi ville gå ut och när jag blev antagen till UCLA grad school och han fick en praktikplats på ett skivbolag där ute, tänkte vi att det skulle vara vettigt att flytta ihop.

Mina föräldrar var glada eftersom de fortfarande hyste fantasier om att jag och Neil skulle komma tillbaka gifta, för att inte tala om, de behövde inte oroa sig så mycket för mig i ett hemskt grannskap som Watts om Neil var där med mig.

När vi flyttade ut dit fick vi ihop en studio och höll på att gå till den “mörka sidan” med vår vänskap, men två sexiga människor på nära håll som inte känner någon annan – det var oundvikligt.

Vi började knulla som kaniner. Det var fantastiskt. Vi levde på ramen och orgasmer. Vi pratade aldrig om att vara exklusiva, men jag jobbade på det för Neil och han var riktigt söt, det fanns något att säga om hans önskan att dejta och häcka. Jag menar, jag kände kärleken – då kände jag tristessen.

“Åh, ja, knulla den där röven”, stönade jag. Jag hade glömt killens namn. Han var en svart kille som hade en fet kuk och verkade älska rövknullande.

Han vred sig i mig när han knullade min röv och höll i ett av mina bröst, den andra handen var på min lilla midja när han bokstavligen skruvade på mig.

“Åh ja, knulla min röv!” Jag grät. Jag sneglade över på klockan. Neil skulle vara hemma från jobbet om en timme, jag kunde bli städad då. “Åh det är så jävla skönt”, stönade jag.

“Mmm, ja, få smaka på den svarta kuken, va?” sa han medan han fortsatte knulla mig. Han hade viss uthållighet. “När du blir svart”, grymtade han. Jag berättade inte för honom att jag hade haft sex med svarta killar tidigare och gått tillbaka. Han hade för roligt. Jag lät honom springa med den.

“Åh ja, jag älskar den stora, jävla, svarta, kuken i min vita lilla röv”, stönade jag. “Du fyller mig så bra!”

Killen sträckte sig under mig och började gnida min klitoris, detta fick mig verkligen att gå igång. Hittills var den enda killen som någonsin hade tänkt njuta av mig medan han behagade sig själv Neil.

“Jaså!” Ropade jag. “Åh, ja, smeka min slampiga fitta! Gnid den kåta skåran!” Jag stönade och började slå min rumpa mot honom.

Jag trodde att jag skulle höra nyckeln i dörren om Neil kom hem tidigt men det gjorde jag inte och dörren öppnades och Neil stod där och tittade på oss. Den svarta killen tittade upp och slutade röra sig.

“Shit”, mumlade han. “Det här din flickvän?” Neil såg så bedövad ut. Killen ryckte sig smärtsamt ur mig och drog på sig kalsongerna, tog tag i sina kläder och sprang ut genom dörren runt Neil och stängde den bakom sig.

“Åh, Neil, jag är ledsen”, mumlade jag. “Jag är så ledsen…” Han vände sig plötsligt mot dörren och gick bara lugnt igen. Jag hörde nyckeln när han låste dörren.

Jag undrade om han skulle gå efter vad-han-heter eller om han bara skulle ta en promenad, eller vad. Jag städade, duschade, lagade mat, åt till slut, lade undan maten, somnade, vaknade nästa morgon.

Vi var i en studio, så det fanns inget sätt att jag inte kunde ha märkt att han kom hem. Han hade inte varit hemma. Jag gick till lektionen och ringde honom sedan på eftermiddagen på hans mobiltelefon. Han borde ha lämnat jobbet för minst en timme sedan.

“Hej, det är Renee”, sa jag. Jag hade fått hans röstbrevlåda. “Jag är orolig för dig, var är du? Ring mig tillbaka.”

Jag blev lite förbannad över att han inte ens pratade med mig. Jag hade sagt till honom att jag hade svårt att vara trogen. Jag hade provat det. Det blev tråkigt. Jag menar, han kanske ville häcka med mig, men jag ville ha kul- vad var poängen med att vara i LA om man inte skulle ha kul? Neil kom hem den kvällen.

“Hej”, sa jag mjukt när han kom in. “Är du hungrig? Jag ska göra något.”

“Lova mig att du aldrig kommer att göra det igen”, sa Neil.

“Vadå?” frågade jag. “Kom igen, Neil”, sa jag. “Sätt dig ner, ät något. Var har du varit hela tiden?

– Nej, jag vill inte äta. Jag vill att du lovar mig att du aldrig kommer att göra det igen.”

“Jag menar, Neil, vad ska jag säga?” Började jag. “Jag menar, du vet att jag har problem med trohet …”

“Ja, jag vill att du lovar mig att du ska arbeta med ditt problem. Om du säger till mig att du kommer att göra vad som krävs för att aldrig göra det mot mig igen, kommer jag att förlåta dig, säger han.

“Har du någonsin funderat på att ha ett öppet förhållande? Vi kunde räkna ut det där du kunde se mig ha sex med andra killar och tjejer, sa jag suggestivt.

“Jag vill inte se dig knulla andra killar!” Han skrek åt mig. Jag var astonished. Jag vet inte varför. Jag antar att jag inte trodde att han hade tagit det så allvarligt.

“Skrik inte på mig”, började jag. “Jag menar, jag trodde inte att vi var så seriösa.”

“Du tänker inte lova mig?” Frågade Neil.

“Neil- jag menar, kom igen”, sa jag. – Jag har redan berättat hur jag mår. Jag trodde att du visste att det var så här det var.”

– Och jag berättade hur jag känner inför sex. Jag trodde att du var villig att engagera dig, det var därför vi hade sex.”

“Jag minns inte att jag pratade om det”, sa jag.

“Jag minns inte att jag pratade om att du skulle kunna gå ut och knulla vem du vill heller!”

“Lugna ner dig”, svarade jag.

– Jag är lugn! Jag är lugn, svarade han. “Jag flyttar ut.”

“Gud, Neil, det är inte lugnt!” utbrast jag. Men han drog redan ut sina resväskor under sängen. “Slappna av! Slappa! Det var bara sex.”

“Nej, det är inte Renee”, svarade han. Jag suckade och himlade med ögonen och önskade att han inte var det själv. Att han skulle lätta upp.

Jag menar, vi hade börjat ha sex för att min pojkvän vid den tiden ville ha en trekant – inte särskilt lovande omständigheter för något långsiktigt.

Tusen andra saker kom att tänka på så snabbt att de kvävde mig, om hur orättvis han var. Hur skulle jag ha råd med hyran på egen hand?

“Du beter dig så jävla fult ibland!” Jag skrek åt honom. “Du är så jävla het och beter dig fult!”

“Vad är det som är så fult med mitt sätt att agera? Jag gick inte ut och knullade någon annan på vår säng!

“Nej, du beter dig som om du är ful, vilket är värre”, svarade jag. “Jag menar, tjejer kastar fitta på dig hela tiden! Jag är cool med det. Du kunde knulla vem du ville med mig, fan, jag skulle gå med dig! Jag menar, du är het. Jag är het. Folk vill ha oss all jävla tid! Varför ska vi bara engagera oss för varandra?

“För att jag inte vill ha sex med massor av människor bara för att de vill ha sex med mig! Jag är ingen jävla prostituerad.”

“Gud, du ska gifta dig med någon dum tjej och se dig omkring och undra vart ditt liv tog vägen! Vi skulle kunna ha så roligt tillsammans! Kom igen, stanna! Stanna och ha kul med mig!”

“Det är inte kul för mig”, mumlade han medan han slängde saker i resväskan. Det var jättesvårt att säga vad som var hans och vad som var mitt. Våra grejer blandades, även våra underkläder och han var tvungen att gå igenom allt för att dra ut enskilda föremål. Jag tittade på honom och flåsade. Jag kunde inte tro att han skulle lämna mig ensam i Watts. Vilken skitstövel.

“Vart fan ska du ikväll?” Frågade jag till slut. “Har du redan hittat en lägenhet?”

“Jag pratade med Scott, han sa att jag kunde stanna hos honom tills jag hittade en plats”, svarade Neil.

“Hur är det med hyran? Hur fan ska jag ha råd?” Jag krävde. Neil tittade på mig som om jag var djävulen.

“Hitta en rumskamrat!” Han skrek åt mig. “Du bara jävla slet ut mitt hjärta och du är orolig för den jävla hyran?!”

– Någon måste vara praktisk. Du har helt tappat förståndet! De flesta killar skulle hoppa på chansen att vara med en tjej som är lika cool som jag! Skrek jag.

“Då borde det inte vara svårt att hitta en rumskamrat!” När jag såg att den här taktiken inte fungerade bytte jag till en annan.

“Kom igen, vi har varit vänner i typ, fjorton år eller något- kom igen- vi måste göra upp nu och vara vänner igen.”

“Vi blir vänner igen”, mumlade han. – Bara, jag behöver mitt utrymme just nu. Du har liksom, ett hål där ditt hjärta ska vara eller något. Jag kan inte fatta att du inte ens förstår vilken typ av smärta och förnedring det här är för mig. Du försöker inte ens förstå.”

“Jag kan inte fatta att du inte förstår att du överreagerar helt!” Svarade jag. Vi tystnade.

Jag antar att vi alla skrek ut, även om jag fortfarande rökte med saker jag skulle ha velat säga, men han verkade oförmögen att ens titta på mig.

Till slut hade han samlat ihop tillräckligt med grejer för att övernatta någon annanstans och tystnaden rådde. Jag såg honom bara rulla ut sin dumma väska genom den dumma jävla dörren och han stängde den och låste den bakom sig.

Kolla in (You Drive Me) Crazy Ch. 03 under gruppsex.

Kolla in kapitel 1 under Gruppsex. Det här kapitlet har inte så mycket jävla. Hoppa vidare till kapitel 3 för mer sex.

Puss, Renee

Kapitel 2- Opps!… Jag gjorde det igen

Neil och jag flyttade ut till LA tillsammans efter examen. Vi hade båda pratat om att vi ville gå ut och när jag blev antagen till UCLA grad school och han fick en praktikplats på ett skivbolag där ute, tänkte vi att det skulle vara vettigt att flytta ihop.

Mina föräldrar blev jätteglada för de harbo fortfarande harboröda fantasier om att jag och Neil skulle komma tillbaka gifta, för att inte tala om, de behövde inte oroa sig så mycket för mig i ett hemskt grannskap som Watts om Neil var där med mig.

När vi flyttade ut dit fick vi ihop en studio och höll på att gå till den “mörka sidan” med vår vänskap, men två sexiga människor på nära håll som inte känner någon annan – det var oundvikligt.

Vi började knulla som kaniner. Det var fantastiskt. Vi levde på ramen och orgasmer. Vi pratade aldrig om att vara exklusiva, men jag jobbade på det för Neil och han var riktigt söt, det fanns något att säga om hans önskan att dejta och häcka. Jag menar, jag kände kärleken – då kände jag tristessen.

“Åh, ja, knulla den där röven”, stönade jag. Jag hade glömt killens namn. Han var en svart kille som hade en fet kuk och verkade älska rövknullande.

Han vred sig i mig när han knullade min röv och höll i ett av mina bröst, den andra handen var på min lilla midja när han bokstavligen skruvade på mig.

“Åh ja, knulla min röv!” Jag grät. Jag sneglade över på klockan. Neil skulle vara hemma från jobbet om en timme, jag kunde bli städad då. “Åh det är så jävla skönt”, stönade jag.

“Mmm, ja, få smaka på den svarta kuken, va?” sa han medan han fortsatte knulla mig. Han hade viss uthållighet. “När du blir svart”, grymtade han. Jag berättade inte för honom att jag hade haft sex med svarta killar tidigare och gått tillbaka. Han hade för roligt. Jag lät honom springa med den.

“Åh ja, jag älskar den stora, jävla, svarta, kuken i min vita lilla röv”, stönade jag. “Du fyller mig så bra!”

Killen sträckte sig under mig och började gnida min klitoris, detta fick mig verkligen att gå igång. Hittills var den enda killen som någonsin hade tänkt njuta av mig medan han behagade sig själv Neil.

“Jaså!” Ropade jag. “Åh, ja, smeka min slampiga fitta! Gnid den kåta skåran!” Jag stönade och började slå min rumpa mot honom.

Jag trodde att jag skulle höra nyckeln i dörren om Neil kom hem tidigt men det gjorde jag inte och dörren öppnades och Neil stod där och tittade på oss. Den svarta killen tittade upp och slutade röra sig.

“Shit”, mumlade han. “Det här din flickvän?” Neil såg så bedövad ut. Killen ryckte sig smärtsamt ur mig och drog på sig kalsongerna, tog tag i sina kläder och sprang ut genom dörren runt Neil och stängde den bakom sig.

“Åh, Neil, jag är ledsen”, mumlade jag. “Jag är så ledsen…” Han vände sig plötsligt mot dörren och gick bara lugnt igen. Jag hörde nyckeln när han låste dörren.

Jag undrade om han skulle gå efter vad-han-heter eller om han bara skulle ta en promenad, eller vad. Jag städade, duschade, lagade mat, åt till slut, lade undan maten, somnade, vaknade nästa morgon.

Vi var i en studio, så det fanns inget sätt att jag inte kunde ha märkt att han kom hem. Han hade inte varit hemma. Jag gick till lektionen och ringde honom sedan på eftermiddagen på hans mobiltelefon. Han borde ha lämnat jobbet för minst en timme sedan.

“Hej, det är Renee”, sa jag. Jag hade fått hans röstbrevlåda. “Jag är orolig för dig, var är du? Ring mig tillbaka.”

Jag blev lite förbannad över att han inte ens pratade med mig. Jag hade sagt till honom att jag hade svårt att vara trogen. Jag hade provat det. Det blev tråkigt. Jag menar, han kanske ville häcka med mig, men jag ville ha kul- vad var poängen med att vara i LA om man inte skulle ha kul? Neil kom hem den kvällen.

“Hej”, sa jag mjukt när han kom in. “Är du hungrig? Jag ska göra något.”

“Lova mig att du aldrig kommer att göra det igen”, sa Neil.

“Vadå?” frågade jag. “Kom igen, Neil”, sa jag. “Sätt dig ner, ät något. Var har du varit hela tiden?

– Nej, jag vill inte äta. Jag vill att du lovar mig att du aldrig kommer att göra det igen.”

“Jag menar, Neil, vad ska jag säga?” Började jag. “Jag menar, du vet att jag har problem med trohet …”

“Ja, jag vill att du lovar mig att du ska arbeta med ditt problem. Om du säger till mig att du kommer att göra vad som krävs för att aldrig göra det mot mig igen, kommer jag att förlåta dig, säger han.

“Har du någonsin funderat på att ha ett öppet förhållande? Vi kunde räkna ut det där du kunde se mig ha sex med andra killar och tjejer, sa jag suggestivt.

“Jag vill inte se dig knulla andra killar!” Han skrek åt mig. Jag blev förvånad. Jag vet inte varför. Jag antar att jag inte trodde att han hade tagit det så allvarligt.

“Skrik inte på mig”, började jag. “Jag menar, jag trodde inte att vi var så seriösa.”

“Du tänker inte lova mig?” Frågade Neil.

“Neil- jag menar, kom igen”, sa jag. – Jag har redan berättat hur jag mår. Jag trodde att du visste att det var så här det var.”

– Och jag berättade hur jag känner inför sex. Jag trodde att du var villig att engagera dig, det var därför vi hade sex.”

“Jag minns inte att jag pratade om det”, sa jag.

“Jag ångrar mig intember pratar om att du ska kunna gå ut och knulla vem du vill heller!”

“Lugna ner dig”, svarade jag.

– Jag är lugn! Jag är lugn, svarade han. “Jag flyttar ut.”

“Gud, Neil, det är inte lugnt!” utbrast jag. Men han drog redan ut sina resväskor under sängen. “Slappna av! Slappa! Det var bara sex.”

“Nej, det är inte Renee”, svarade han. Jag suckade och himlade med ögonen och önskade att han inte var det själv. Att han skulle lätta upp.

Jag menar, vi hade börjat ha sex för att min pojkvän vid den tiden ville ha en trekant – inte särskilt lovande omständigheter för något långsiktigt.

Tusen andra saker kom att tänka på så snabbt att de kvävde mig, om hur orättvis han var. Hur skulle jag ha råd med hyran på egen hand?

“Du beter dig så jävla fult ibland!” Jag skrek åt honom. “Du är så jävla het och beter dig fult!”

“Vad är det som är så fult med mitt sätt att agera? Jag gick inte ut och knullade någon annan på vår säng!

“Nej, du beter dig som om du är ful, vilket är värre”, svarade jag. “Jag menar, tjejer kastar fitta på dig hela tiden! Jag är cool med det. Du kunde knulla vem du ville med mig, fan, jag skulle gå med dig! Jag menar, du är het. Jag är het. Folk vill ha oss all jävla tid! Varför ska vi bara engagera oss för varandra?

“För att jag inte vill ha sex med massor av människor bara för att de vill ha sex med mig! Jag är ingen jävla prostituerad.”

“Gud, du ska gifta dig med någon dum tjej och se dig omkring och undra vart ditt liv tog vägen! Vi skulle kunna ha så roligt tillsammans! Kom igen, stanna! Stanna och ha kul med mig!”

“Det är inte kul för mig”, mumlade han medan han slängde saker i resväskan. Det var jättesvårt att säga vad som var hans och vad som var mitt. Våra grejer blandades, även våra underkläder och han var tvungen att gå igenom allt för att dra ut enskilda föremål. Jag tittade på honom och flåsade. Jag kunde inte tro att han skulle lämna mig ensam i Watts. Vilken skitstövel.

“Vart fan ska du ikväll?” Frågade jag till slut. “Har du redan hittat en lägenhet?”

“Jag pratade med Scott, han sa att jag kunde stanna hos honom tills jag hittade en plats”, svarade Neil.

“Hur är det med hyran? Hur fan ska jag ha råd?” Jag krävde. Neil tittade på mig som om jag var djävulen.

“Hitta en rumskamrat!” Han skrek åt mig. “Du bara jävla slet ut mitt hjärta och du är orolig för den jävla hyran?!”

– Någon måste vara praktisk. Du har helt tappat förståndet! De flesta killar skulle hoppa på chansen att vara med en tjej som är lika cool som jag! Skrek jag.

“Då borde det inte vara svårt att hitta en rumskamrat!” När jag såg att den här taktiken inte fungerade bytte jag till en annan.

“Kom igen, vi har varit vänner i typ, fjorton år eller något- kom igen- vi måste göra upp nu och vara vänner igen.”

“Vi blir vänner igen”, mumlade han. – Bara, jag behöver mitt utrymme just nu. Du har liksom, ett hål där ditt hjärta ska vara eller något. Jag kan inte fatta att du inte ens förstår vilken typ av smärta och förnedring det här är för mig. Du försöker inte ens förstå.”

“Jag kan inte fatta att du inte förstår att du överreagerar helt!” Svarade jag. Vi tystnade.

Jag antar att vi alla skrek ut, även om jag fortfarande rökte med saker jag skulle ha velat säga, men han verkade oförmögen att ens titta på mig.

Till slut hade han samlat ihop tillräckligt med grejer för att övernatta någon annanstans och tystnaden rådde. Jag såg honom bara rulla ut sin dumma väska genom den dumma jävla dörren och han stängde den och låste den bakom sig.

Kolla in (You Drive Me) Crazy Ch. 03 under gruppsex.

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här