“B” är också för Barbie Doll

0
21

Klockan är 16.08, söndag eftermiddag och jag har läst klart veckans mejl från min herre, Mr Butt. Jag är som alltid oerhört upphetsad av vad han har förberett för mig i morgon. Min högra hand är innanför mina tajta vita trosor och jag öppnar läpparna och gnider min uppspärrade klitta medan jag funderar på mitt nästa drag.

Som du snart kommer att få reda på (i en annan berättelse!) lovar det att bli en hel dag!

Men jag är också fast besluten att be min herre om en tjänst, en tjänst som kommer att hjälpa mig att planera min hämnd för en händelse som ännu inte har hänt, 11 år i framtiden för att vara exakt. Hur jag vet det är inte viktigt just nu, men vet att jag gör det.

(Vad är detaljerna i händelsen? För det måste jag hänvisa dig till en annan historia, ännu inte godkänd som heter ‘Superstore’ av XXXerxes37 om du vill slå upp den. Och vad är min plan för hämnd? Det är också för en annan dag, jag räknar med att kalla den för “Superstore Revenge”)

Jag är orolig för även om jag känner till detaljerna i händelsen som kommer i mitt framtida liv, vet jag inte om Mr Butt fortfarande kommer att vara en del av det framtida livet och tanken på att förlora min perfekta herre (som också kan vara min perfekta slav) har svalnat min passion bara lite.

Så ingen idé att grubbla, utan istället “fatta dagen” och så skriver jag snabbt mejlsvaret där jag ber Mr Butt nu att hjälpa mig att planera min hämnd. Jag vet att han kommer att behöva något extra för att behaga honom så jag måste “muta” honom med det som jag vet att han längtar efter från mig. Och ja, jag vet vad du tänker, och ja, han kan få allt jag har att erbjuda bara genom att kräva det, men han har en mild sida och jag vet att han får extra nöje om jag föreslår eller erbjuder mig själv till honom utan att han behöver befalla.

Så det här är vad jag skriver till honom.

“Kära Mästare, kan det glädja dig om jag respektfullt föreslår ett alternativ för vår dag imorgon? Om du håller med kan vi göra som du har instruerat på tisdag? Mästare, jag skulle gärna vilja be dig om en tjänst och för att behaga dig tillräckligt för att förtjäna den tjänsten, känner jag att jag måste arbeta extra hårt för att behaga dig imorgon.

“Får jag fortsätta? Om du är missnöjd med vad jag föreslår, kommer jag att förtjäna ditt “speciella straff” som du gav mig i juli förra året, bara den här gången kommer jag att njuta av det och ge dig så mycket mer nöje att straffa mig? Men om du gillar det jag föreslår, ge mig en tjänst, så lovar jag dig att imorgon blir vår största dag tillsammans någonsin!

“I morgon, Master, klockan 07.00 väntar jag på dig inne på handikapptoaletterna i köpcentret. Jag kommer att vara din Barbie Doll och kommer att svara på namnet Barbie. Mitt hår kommer att vara bundet hårt i en hög veckad ponnysvans precis som du vill ha det; mitt ansikte blir blekt av smink, mina ögon mörka och mina läppar en full rubinröd.”

“Runt halsen kommer jag att bära den röda läderprydda chokern. Jag kommer att bära min tajta vita ärmlösa crop top med “Fuck my Tits” skrivet i rött läppstift på framsidan och “My name is Barbie, Spank Me!” på baksidan.”

“Runt midjan blir det breda läderbältet som du använder för att slå mig när jag är en stygg tjej. Jag kommer att ha på mig de tajtaste vita trosorna jag kan hitta, två storlekar för små, uppdragna hårt för att trycka på dildon som jag ska ha stoppat in i mina två hål, djupt upp i mig. På mina händer kommer mina långa röda satinhandskar som dras upp till mina armhålor för dig som du vill ha dem och på mina fötter, mina 6,5 ” stålklackade röda patentstilettos som jag knappt kan gå i. ”

“I min högra hand kommer jag att hålla repet som du kommer att använda för att knyta mina handleder bakom ryggen innan vi går för att gå genom köpcentret och i min vänstra hand kommer jag att hålla bollen gag som du kommer att spänna fast i min mun efter att du har knullat mitt ansikte och tömt din helguppbyggnad av sperma djupt ner i halsen.”

“I min mun, mästare? Ja, självklart.”

“Och ända ner i halsen?”

Det skulle vara ett speciellt privilegium, mästare, om du skulle göra det mot mig.

“Spruta din enorma vita last ända ner i halsen på mig.”

“Snälla master, min enda önskan är att du ska fylla mig med din heta kladdiga sperma. Ja, snälla master, djupt inne i mitt rövhål skulle vara underbart om det är vad du vill, när vi återvänder till handikapptoaletten efter vår promenad.”

“Jag kan tänka mig att du tvingar mig att böja mig över toaletten och sprida benen, tårna pekade inåt i de ultrahöga klackarna. Du sliter de vita trosorna åt sidan och drar ut analdildon och ställer dig på knä för att spotta in flera gobs i mitt rövhål. Stående tar du av dig kläderna och släpper ut din enorma feta kuk ur byxorna. Spottar på min rygg du kommer att smeka mina skinkor, sedan ta tag i mina bröst och styra ditt massiva verktyg in i den våta ingången till mitt rövhål.”

“Tryck nu in den hårt, master. Knulla mitt trånga lilla rövhål så djupt du kan!”

“Få mig att skrika av smärta och njutning som den smutsiga lilla Barbiedockslampan som jag är, klädd för att få dig att resa dig och alla mina hål våta och vänta på dig.”

“Tryck in djupt och som jag vet kommer jag att komma nästan omedelbart, töm sedan all den heta spunken djupt in i min röv!”

“Jag vet att din säck kommer att vara lite tömd av att ha fyllt min hals med din sperma tidigare, men jag är säker på att du kommer att spara en bra belastning för mitt rövhål också?”

Ni kommer att bli glada att veta att min Mästare var mycket glad över mitt förslag och att allt gick enligt plan. Jag fick en hals full och en röv full av spunk nästa dag och min Mästares input till mina hämndplaner!

Klockan är 16.08, söndag eftermiddag och jag har läst klart veckans mejl från min herre, Mr Butt. Jag är som alltid oerhört upphetsad av vad han har förberett för mig i morgon. Min högra hand är innanför mina tajta vita trosor och jag öppnar läpparna och gnider min uppspärrade klitta medan jag funderar på mitt nästa drag.

Som du snart kommer att få reda på (i en annan berättelse!) lovar det att bli en hel dag!

Men jag är också fast besluten att be min herre om en tjänst, en tjänst som kommer att hjälpa mig att planera min hämnd för en händelse som ännu inte har hänt, 11 år i framtiden för att vara exakt. Hur jag vet det är inte viktigt just nu, men vet att jag gör det.

(Vad är detaljerna i händelsen? För det måste jag hänvisa dig till en annan historia, ännu inte godkänd som heter ‘Superstore’ av XXXerxes37 om du vill slå upp den. Och vad är min plan för hämnd? Det är också för en annan dag, jag räknar med att kalla den för “Superstore Revenge”)

Jag är orolig för även om jag känner till detaljerna i händelsen som kommer i mitt framtida liv, vet jag inte om Mr Butt fortfarande kommer att vara en del av det framtida livet och tanken på att förlora min perfekta herre (som också kan vara min perfekta slav) har svalnat min passion bara lite.

Så ingen idé att grubbla, utan istället “fatta dagen” och så skriver jag snabbt mejlsvaret där jag ber Mr Butt nu att hjälpa mig att planera min hämnd. Jag vet att han kommer att behöva något extra för att behaga honom så jag måste “muta” honom med det som jag vet att han längtar efter från mig. Och ja, jag vet vad du tänker, och ja, han kan få allt jag har att erbjuda bara genom att kräva det, men han har en mild sida och jag vet att han får extra nöje om jag föreslår eller erbjuder mig själv till honom utan att han behöver befalla.

Så det här är vad jag skriver till honom.

“Kära Mästare, kan det glädja dig om jag respektfullt föreslår ett alternativ för vår dag imorgon? Om du håller med kan vi göra som du har instruerat på tisdag? Mästare, jag skulle gärna vilja be dig om en tjänst och för att behaga dig tillräckligt för att förtjäna den tjänsten, känner jag att jag måste arbeta extra hårt för att behaga dig imorgon.

“Får jag fortsätta? Om du är missnöjd med vad jag föreslår, kommer jag att förtjäna ditt “speciella straff” som du gav mig i juli förra året, bara den här gången kommer jag att njuta av det och ge dig så mycket mer nöje att straffa mig? Men om du gillar det jag föreslår, ge mig en tjänst, så lovar jag dig att imorgon blir vår största dag tillsammans någonsin!

“I morgon, Master, klockan 07.00 väntar jag på dig inne på handikapptoaletterna i köpcentret. Jag kommer att vara din Barbie Doll och kommer att svara på namnet Barbie. Mitt hår kommer att vara bundet hårt i en hög veckad ponnysvans precis som du vill ha det; mitt ansikte blir blekt av smink, mina ögon mörka och mina läppar en full rubinröd.”

“Runt halsen kommer jag att bära den röda läderprydda chokern. Jag kommer att bära min tajta vita ärmlösa crop top med “Fuck my Tits” skrivet i rött läppstift på framsidan och “My name is Barbie, Spank Me!” på baksidan.”

“Runt midjan blir det breda läderbältet som du använder för att slå mig när jag är en stygg tjej. Jag kommer att ha på mig de tajtaste vita trosorna jag kan hitta, två storlekar för små, uppdragna hårt för att trycka på dildon som jag ska ha stoppat in i mina två hål, djupt upp i mig. På mina händer kommer mina långa röda satinhandskar som dras upp till mina armhålor för dig som du vill ha dem och på mina fötter, mina 6,5 ” stålklackade röda patentstilettos som jag knappt kan gå i. ”

“I min högra hand kommer jag att hålla repet som du kommer att använda för att knyta mina handleder bakom ryggen innan vi går för att gå genom köpcentret och i min vänstra hand kommer jag att hålla bollen gag som du kommer att spänna fast i min mun efter att du har knullat mitt ansikte och tömt din helguppbyggnad av sperma djupt ner i halsen.”

“I min mun, mästare? Ja, självklart.”

“Och ända ner i halsen?”

Det skulle vara ett speciellt privilegium, mästare, om du skulle göra det mot mig.

“Spunk din enorma vita last ända ner i halsen på mig.”

“Snälla master, min enda önskan är att du ska fylla mig med din heta kladdiga sperma. Ja, snälla master, djupt inne i mitt rövhål skulle vara underbart om det är vad du vill, när vi återvänder till handikapptoaletten efter vår promenad.”

“Jag kan tänka mig att du tvingar mig att böja mig över toaletten och sprida benen, tårna pekade inåt i de ultrahöga klackarna. Du sliter de vita trosorna åt sidan och drar ut analdildon och ställer dig på knä för att spotta in flera gobs i mitt rövhål. Stående tar du av dig kläderna och släpper ut din enorma feta kuk ur byxorna. Spottar på min rygg du kommer att smeka mina skinkor, sedan ta tag i mina bröst och styra ditt massiva verktyg in i den våta ingången till mitt rövhål.”

“Tryck nu in den hårt, master. Knulla mitt trånga lilla rövhål så djupt du kan!”

“Få mig att skrika av smärta och njutning som den smutsiga lilla Barbiedockslampan som jag är, klädd för att få dig att resa dig och alla mina hål våta och vänta på dig.”

“Tryck in djupt och som jag vet kommer jag att komma nästan omedelbart, töm sedan all den heta spunken djupt in i min röv!”

“Jag vet att din säck kommer att vara lite tömd av att ha fyllt min hals med din sperma tidigare, men jag är säker på att du kommer att spara en bra belastning för mitt rövhål också?”

Ni kommer att bli glada att veta att min Mästare var mycket glad över mitt förslag och att allt gick enligt plan. Jag fick en hals full och en röv full av spunk nästa dag och min Mästares input till mina hämndplaner!

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här